Mark Langeveld, antaurus

ProBeleggen is trots voortaan de ervaren beleggingsexpert Marc Langeveld tot haar equipe te mogen rekenen. Per 1 februari start hij met de inrichting van zijn portefeuille; €25.000 eigen geld. Via ProBeleggen.nl zijn de portefeuille, analyses en alle verrichtingen van de nieuwe Pro direct te volgen.

portretten_pros_Marc2

Analist en Portfoliomanager Marc Langeveld werkte aanvankelijk bij zakenbank Kempen en effectenhuis Petercam. In 2006 richtte hij (mede) het Antaurus Europe fund op en in 2010 volgde Antaurus Vermogensbeheer. Dit bedrijf bouwde hij succesvol uit naar een beheerd vermogen van meer dan €200 miljoen. Daarmee is het een van de grotere zelfstandig vermogensbeheerders in Nederland. 10 jaar na oprichting staat het beleggingsfonds op een plus van 125%.

Eind 2015 besloot Marc zijn belang in het bedrijf te verkopen om zich volledig te kunnen richten op beleggen. Langeveld kan bogen op jarenlange professionele beleggingservaring. Hij heeft zich gespecialiseerd in technologie aandelen en zoekt daarbij ‘de winnaars van morgen’. Al in 1995 publiceerde hij als eerste een rapport over een mogelijk kansrijk bedrijf, waarvan vrijwel niemand gehoord had: ASML.
Bij het Antaurus Europe Fund wist hij in zowel opgaande als neergaande marken solide prestaties neer te zetten. Marc Langeveld mag zich met recht een beleggingspro noemen en ProBeleggen is dan ook zeer verheugd te mogen melden dat hij is toegetreden tot het platform. Een mooie aanwinst voor de leden van ProBeleggen.

Lees hier meer over de achtergrond en beleggingsstijl van Marc Langeveld