ProBeleggen: beter en slimmer beleggen

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

owl

Waarom ProBeleggen?

ProBeleggen biedt u een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen. U kiest een professionele belegger die past bij uw beleggingsstijl en rendementsdoelstelling. Voortaan hebt u toegang tot de portefeuille van de Pro, de marktvisie, aandelen analyse en investment cases die de Pro publiceert. Bij ProBeleggen beslist u zelf of u de beleggingsideeën van de Pro wilt volgen, of slechts een gedeelte van zijn portefeuille gebruikt voor uw eigen koers. Zo streven we naar een betere, goedkope, makkelijke en slimme manier van beleggen.


 

Zelf beleggen, met vertrouwen

Bij ProBeleggen krijgt u als belegger inzicht in de portefeuilles van bewezen professionals die met €25.000 eigen geld echt beleggen. Een aantal keer per maand ontvangt u van elke Pro een bericht met uitleg over hun beleggingen. Doet de Pro een transactie dan ontvangt u direct een gratis email en/of notificatie via de Probeleggen app. Met ProBeleggen volgt u naar eigen inzicht de portefeuilles van professionals. De toelichting van de Pro’s helpen u betere beslissingen te maken, waardoor u met meer vertrouwen zelf belegt.

Volg meerdere experts

Bij ProBeleggen kunt u de Pro’s kiezen waarbij de beleggingsaanpak het beste aansluit bij uw eigen stijl. Bent u op zoek naar een portefeuille die gaat voor het maximale rendement? Of eerder een portefeuille die focust op een stabiel rendement en een goede spreiding? Of liever een combinatie? Bij ProBeleggen maakt het niet uit. U kiest de Pro’s die het beste bij u(w financiële doelen) passen en volgt de portefeuille van de Pro naar eigen inzicht.

Bekijk hier onze Pro’s


24x7 Volledig transparant

Bij ProBeleggen kunt u altijd en overal volledig online de portefeuilles en berichten van uw Pro’s inzien. U weet precies waarin de Pro belegt en waarom. Geen onduidelijkheid maar volledige transparantie: dat is waar ProBeleggen voor staat.


 

Direct bericht bij kansen in de markt

Bij ProBeleggen ontvangt u direct een bericht als er wijzigingen in de portefeuille van uw Pro plaatsvinden. Dit bericht ontvangt u per email en/of notificatie via de ProBeleggen app en maakt deel uit van uw abonnement. Zo blijft u zonder vertraging op de hoogte van interessante mogelijkheden in de markt.

 
 
 

 

Toegang tot webinars en het jaarlijks symposium

Bij ProBeleggen krijgt u toegang tot meerdere webinars per jaar. Deze webinars bieden u de kans direct in contact te komen met uw Pro’s, vragen te stellen en meer te weten komen over de beleggingsaanpak van de Pro’s.

Onze Pro’s zijn direct bereikbaar als u vragen over hun beleggingen, transacties of portefeuilles heeft. U kunt reageren op de publicaties of kunt hen per email bereiken.

Verder organiseert ProBeleggen elk jaar een symposium met alle Pro’s: dit is het beleggersevenement van Nederland met tips en visies van onze experts. Tijdens dit symposium heeft u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de Pro’s van ProBeleggen.

 

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×