ProBeleggen: beter en slimmer beleggen

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

owl

Waarom ProBeleggen?

ProBeleggen biedt u een unieke manier om beter, verstandiger en met meer resultaat te beleggen. U krijgt toegang tot succesvolle beleggers die beleggen in bijvoorbeeld Nederlandse aandelen, technologie aandelen, ETFs, opties en dividendaandelen. Met een abonnement hebt u toegang tot de portefeuilles van alle Pro’s, de marktvisie, aandelen analyse en investment cases (beleggingstips). Bij ProBeleggen beslist u zelf of u de beleggingsideeën van de Pro’s volgt.


 

Zelf beleggen, met vertrouwen

Bij ProBeleggen krijgt u als belegger inzicht in de portefeuilles van bewezen professionals die met €25.000 eigen geld beleggen. Continu ontvangt u van de Pro’s analyses met uitleg over markt en actuele tips. Doet de Pro een transactie dan ontvangt u direct een email en notificatie. Met ProBeleggen volgt u naar eigen inzicht de portefeuilles van professionals. De toelichting van de Pro’s helpen u betere beslissingen te maken, waardoor u met meer vertrouwen zelf belegt.

Volg de experts

Bij ProBeleggen krijgt u toegang tot alle Pro’s. U kunt zelf beslissen welke Pro’s u actief gaat volgen. De Pro’s houden u op de hoogte, maar u beslist natuurlijk zelf!

Bekijk hier onze Pro’s


24x7 Volledig transparant

Bij ProBeleggen kunt u altijd en overal volledig online de portefeuilles en berichten van uw Pro’s inzien. U weet precies waarin de Pro belegt en waarom. Geen onduidelijkheid maar volledige transparantie: dat is waar ProBeleggen voor staat.


 

Direct bericht bij kansen in de markt

Bij ProBeleggen ontvangt u direct een bericht als er wijzigingen in de portefeuille van uw Pro plaatsvinden. Dit bericht ontvangt u per email en pushnotificatie via de ProBeleggen site. Zo blijft u zonder vertraging op de hoogte van interessante mogelijkheden in de markt.

 
 
 

 

Toegang tot exclusieve webinars en de Pro’s

Bij ProBeleggen krijgt u toegang tot meerdere webinars per jaar. Deze webinars bieden u de kans direct in contact te komen met uw Pro’s, vragen te stellen en meer te weten komen over de beleggingsaanpak van de Pro’s.

Onze Pro’s zijn direct bereikbaar als u vragen over hun beleggingen, transacties of portefeuilles heeft. U kunt reageren op de publicaties of kunt hen per email bereiken. De Pro’s helpen u graag met hun kennis en ervaring op de goede weg. Aarzel niet en stel uw vraag!

 

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×