Wilt u weten wat de kansen en risico’s zijn van het beleggen in dividendaandelen? En hoe u deze het best kunt selecteren? Volg dan op donderdag 28 november 2019 het gratis online DFT-seminar gepresenteerd door productspecialist Christophe Cox van Commerzbank.

AANMELDEN KLIK HIER

Fondsmanager Simon van Veen (ProBeleggen/Sustainable Dividends) geeft u tijdens het seminar inzage in zijn unieke beleggingsstrategie. Van Veen deelt met u welke factoren hij hanteert om aantrekkelijk gewaarde aandelen te vinden die naar de toekomst zekerheid en groei bewerkstelligen.

Cox laat daarnaast zien hoe u met slimme beleggingsproducten op uitgekiende wijze de adviezen van Veen over dividendbeleggen nog verder kunt optimaliseren. Naast meerdere concrete beleggingstips zullen uiteraard ook actuele economische thema’s aan de orde komen.

In dit interactieve online seminar neemt u deel aan verschillende polls, komt u te weten hoe uw medebeleggers denken over de markt, en kunt u live vragen stellen gedurende de presentatie.

Wilt u weten welke aandelen kansrijk zijn voor 2020 en hoe u daaraan optimaal invulling aangeeft? Schrijf u dan direct in voor het online seminar op 28 november dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur

Klik hier voor meer informatie over Commerzbank Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over Simon van Veen (Probeleggen)

AANMELDEN KLIK HIER