Wat zijn de technologie-aandelen die u moet hebben? Apple, IBM of Tesla? TomTom, BESI of ASML?

De wereld is in beweging en technologie bedrijven hebben de toekomst. Het gebruik van chips neemt almaar toe en chipaandelen lieten ongekende koersprestaties zien. Maar welke bedrijven zijn nu interessant en welke kun je beter mijden? En hoe zit het met de actuele waardering van techbedrijven? Is tech de kans voor de toekomst of juist een bubble die op barsten staat?

U hoort het tijdens dit interactieve webinar van experts Marc Langeveld, Albert Jellema en Nico Bakker. Vanuit fundamenteel en technisch perspectief delen zij hun visie op de markt en uiteraard hoort u de techwinnaars van de toekomst. Onder begeleiding van Jim Tehupuring krijgen deelnemers antwoord op hun vragen en de beste beleggingstips van  Langeveld, Jellema en Bakker. Schrijf u dus direct in en stel u plek veilig!

Klik hier om u in te schrijven

Sprekers

Nico Bakker (BNP Paribas Markets, ex-ABN AMRO): Technische analyse en chartnavigatie
Albert Jellema (ProBelegen, ex-GO Capital, ex-ABN AMRO): Specialist NL
Marc Langeveld (ProBelegen, Senior Fund Manager Econopolos, ex-Antaurus): Specialist Techaandelen wereldwijd (fundamenteel)
Jim Tehupuring (ProBeleggen): presentator

Partners 

BNP Paribas Markets & ProBeleggen

Aanmelden

Meld u aan via: https://www.onlineseminar.nl/deaandeelhouder/webinar/21862/tech-tech-tech-6-aandelen-die-u-moet-hebben!/?mc_cid=39ac57ad4c&mc_eid=af6742a4a9#description