Vragen? Bel: 035-2090819 Lid worden
 

ProBeleggen Topselectie

  •  Slim invulling geven aan visie
  •  Focus op risico
  •  Duurzaam rendement

RISICO

YTD
-45.61%

365DGN
-37.91%

START
-37.91%

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Naam:

ProBeleggen Topselectie

Leeftijd:

26

Achtergrond:

ProBeleggen

Categorie:

Gestructureerde producten

Doelstelling:

7%

Rendement

Selecteer periode:

Risico analyse

Totaal rendement -38.3%
Gemiddeld rendement per jaar ---%
Standaard deviatie 32.7%
Sharpe Ratio ---
Beste 30 dagen -10.3%
Slechtste 30 dagen -45.8%
Maximaal verlies (van 13-02-2020 tot 03-04-2020) -47.3%


Beleggingsstijl & Filosofie


Bij mijn beleggingen maak ik een afweging tussen risico en potentieel rendement. Hierbij splitst ik mijn beleggingen in drie categorieën. Op volgorde van minst tot meest risicovol; markt en sentiment (indexen), stabiel presterende aandelen en buitenkansen. De posities met hoger risico zullen dan ook een kleinere weging hebben in de portefeuille. Het minimaliseren van je verliezen is namelijk essentieel, gezien een verlies van 20% een stijging van 25% vereist om weer quitte te staan. Voor het selecteren van aandelen gebruik ik fundamentele analyse.

Dit zijn speciaal samengestelde beleggingsproducten waarvan de prestatie gekoppeld is aan een onderliggende waarde van een aandeel of index. Afhankelijk van de koersontwikkeling  verandert de verhouding van het risico en rendement. Het aandeel zelf kan bijvoorbeeld in waarde dalen, maar dit heeft beperkt effect op het rendement van het gestructureerde product. Zo raken onvoorziene koersbewegingen mij minder dan met een directe belegging.

Met de selectie en het actief beheren van een portefeuille van diverse gestructureerde producten streef ik naar een gemiddeld rendement van 7% op jaarbasis. Ik streef dus niet naar een maximaal rendement, maar naar een optimaal rendement!

 

 

Slimme beleggingsinstrumenten

De ProBeleggen Topselectie portefeuille zal met input van verschillende pro’s worden ingevuld waarbij een voorname rol zal zijn voor onze analist Matthijs Kok. Zijn interesse gaat in het bijzonder uit naar fundamentele analyse en mogelijkheden hier slim op in te spelen met gestructureerde producten. Matthijs heeft een Bachelor in International Management van de Universiteit van Manchester en een dual-master in Finance & Management van IE Madrid. Voordat Matthijs begon als beleggingsanalist bij ProBeleggen was hij werkzaam bij UBS Singapore en Dutch Debt Advisors. In 2020 startte hij met de opleiding CFA.  Matthijs gaat actief een portefeuille managen met gestructureerde producten en wordt ondersteund door ervaren beleggers Jim Tehupuring en Albert Jellema . Deze bieden vaak betere kansen dan een directe belegging in de onderliggende waarde.

ProBeleggen Topselectie

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×