Jim Tehupuring

  •  Streven naar 8% rendement
  •  Opties voor meer rendement en minder risico
  •  Vermogensgroei begint bij behoud

RISICO

YTD
-22.51%

365DGN
-20.31%

START
12.94%

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Naam:

Jim Tehupuring

Leeftijd:

38

Achtergrond:

1Vermogensbeheer, BinckBank, RBS, Euronext

Categorie:

Aandelen en opties

Doelstelling:

8%

Rendement

Selecteer periode:

Risico analyse

Totaal rendement 12.9%
Gemiddeld rendement per jaar 1.9%
Standaard deviatie 15.3%
Sharpe Ratio 0.2
Beste 30 dagen 3,446,664.0%
Slechtste 30 dagen -100.0%
Maximaal verlies (van 08-01-2018 tot 15-01-2018) -100.0%


Beleggingsstijl & Filosofie


Voor mijn selectie hanteer ik een top down aanpak. Ik bepaal eerst in welke fase van de economie we  zitten, wat het algemene marktbeeld is en op basis daarvan wat of en in welk type aandelen je belegd moet zijn. Ik zoek naar aandelen die aantrekkelijk gewaardeerd zijn, bedrijfseconomisch goede vooruitzichten hebben en waarvan het management een sterke visie en scherp gedefinieerde strategie heeft. Ik beperk me tot Nederlandse aandelen. Vervolgens heeft de volatiliteit (bewegelijkheid) zeer grote invloed op de wijze waarop ik mijn visie invul. Vaak is dit met behulp van opties. Hierbij ga ik er van uit dat minder risico automatisch leidt tot een stabieler rendement op de lange termijn.

Door grote verliezen te voorkomen blijft vermogen in tact en door tevreden te zijn met een bescheiden rendement kan gedegen vermogensgroei worden bereikt. Ik streef naar een gemiddeld rendement van 8% op jaarbasis.

N.B. Vaak wordt gedacht dat opties ingewikkeld of gevaarlijk zijn. Een misvatting. Opties zijn juist waardevol bij het verlagen van risico’s of het creëren van extra rendement. Bij mijn beleggingsvoorstellen leg ik altijd helder uit hoe een eventuele optie werkt en wat de voor- en nadelen
zijn.

 

 

Focus op risico

Jim Tehupuring is naast oprichter van ProBeleggen eigenaar van 1Vermogensbeheer. Een zelfstandige beheerder voor klanten met vermogens vanaf €250.000.
Hij studeerde aan de VU en specialiseerde zich in de optiematerie. In 2005 trad hij in dienst bij Alex Beleggersbank (Binck) als beleggingsstrainer en groeide door naar manager van de Alex Academy. Hij trainde niet alleen tienduizenden particuliere beleggers, maar ook leidde hij private bankers en beleggingsadviseurs op voor oa Mees Pierson, ING en Rabobank. Daarnaast begeleidde hij een aantal zeer vermogende beleggers. Per 2011 maakte Jim Tehupuring de overstap naar RBS, de partij die beleggingsproducten zoals de Turbo ontwikkelt. Vervolgens ging Jim aan de slag bij Euronext als Head of Retail – Europe. Hij spreekt veelvuldig bij seminars en symposia en veel beleggers kennen hem van zijn marktanalyses bij RTL Z, BNR Nieuwsradio of de column die hij schrijft in de Telegraaf. Jim heeft een voorliefde voor derivaten en wil met ProBeleggen bijdragen aan zijn persoonlijke missie: beleggen in Nederland beter maken.

Jim Tehupuring

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×