ProBeleggen Symposium 2019

14 juni 2019 - Theater Spant! – Bussum

Nu inschrijven

 

ProBeleggen organiseert voor haar leden jaarlijks een bijeenkomst in theater het Spant in Bussum. Ook dit jaar hebben we weer interessante sprekers en kennissessies gepland, waardoor actieve beleggers hun kennis kunnen verdiepen. Kom ook op 14 juni naar Bussum, ontmoet uw Pro’s en ga naar huis met nieuwe beleggingstips en -ideeën!

Programma

Ontvangst met koffie en theeWelkom Roland Koopman in gesprek met Michiel Langezaal, oprichter en CEO FastnedRoland Koopman in gesprek met Bernd Stahli, CEO NSIBattle of the Pro'sPauzeWorkshop ronde 1 - PartnersPauzeWorkshop ronde 2 - Ontmoet de Pro'sBeleggen blondjes beter? Janneke WillemseDe wereld volgens KoelewijnAfsluitende borrel met eten

Komt u ook op 14 juni? Nu inschrijven

 

Sprekers en Workshops

Tijdens het plenaire programma wordt u bijgepraat over de recente en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van beleggen in Nederlands vastgoed. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse praktische en interactieve workshops, waardoor u uw beleggingskennis kunt verdiepen. Verder is er tijdens de dag voldoende gelegenheid uw Pro de hand te schudden en vragen te stellen.

Onze media partner RTLZ zal tijdens de dag uitzendingen en interviews verzorgen.

Sprekers

 • Jaap Koelewijn, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit

  Als hoogleraar Corporate Finance aan Nyenrode Business Universiteit is Jaap Koelewijn freuqent te horen bij BNR, te zien bij RTLZ en als columnist bij het FD. Niet alleen zijn ervaring maakt hem een echte Pro, ook zijn portefeuille

 • Siegfried Kok, Senior portfoliomanager BNP Paribas OBAM

  Sinds 1 februari 2013 is Siegfried senior portfoliomanager in het OBAM-team. Hij heeft ruim 19 jaar ervaring in het beheer van aandelenportefeuilles. Siegfried heeft een masterdiploma in International Financial Economics van de Universiteit van Amsterdam en heeft zijn MBA titel behaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Voordat Siegfried bij BNP Paribas Asset Management aan de slag ging, werkte hij bij Bank Oyens & Van Eeghen en was daar verantwoordelijk voor de global equity portefeuilles.

 • Roland Koopman, presentator en financieel journalist

  Roland is presentator en beurscommentator bij RTL Z. Hij studeerde aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Tegenwoordig presenteert hij iedere werkdag bij RTL7 het business programma RTLZ met het laatste nieuws over aandelen en beurzen.

 • Michiel Langezaal, oprichter en CEO Fastned

  Michiel is behalve oprichter van Fastned ook verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is afgestudeerd als werktuigbouwkundige aan de Technische Universiteit (TU) Delft en koos na enkele jaren bedrijfsstrategie bij A.T. Kearney voor de Delftse start-up Epyon. Michiel werd New Business Developer bij deze aan de TU Delft gelieerde producent van snellaadapparatuur voor elektrische auto’s. Bij Epyon leerde Michiel hoe je van een start-up een succes maakt. In 2011 werd Epyon overgenomen door de Zwitserse elektrotechnische multinational ABB.

 • Rogier San Giorgi, Senior Exchange Traded Solutions BNP Paribas

  Sinds 2004 is Rogier werkzaam in de financiële sector achtereenvolgens bij ABN Amro, Royal Bank of Scotland en momenteel bij BNP Paribas. Rogier is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verhandelen van gestructureerde producten, waarvan de Turbo wellicht de bekendste is.

 • Bernd Stahli, CEO NSI NV

  Bernd Stahli, CEO van beursbedrijf NSI NV, de specialist in commercieel (kantoren) vastgoed in Nederland. NSI wist in 2018 geheel tegen de trend in namelijk wel aandeelhouderswaarde te creëren.

 • Rob Stuiver, fondsmanager van het VOC Fonds en het RBA Fonds

  Rob Stuiver, oud-strateeg bij ABN AMRO en auteur van het boek Van Stuiver tot Miljardair, licht de beleggingsfilosofie van het RBA Fonds toe. Rob is al vanaf de jaren ’90 actief in de beleggingswereld. Vanaf 1993 was hij actief in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. In de periode 2008 – 2013 was hij adviseur van de afdeling Private Wealth Management van ABN AMRO. Daar gaf hij advies aan de meest vermogende families van Nederland. Eind 2013 is Rob voor zichzelf begonnen om een geheel door hemzelf uitgewerkte beleggingsmethode te ontwikkelen.

 • Janneke Willemse, presentatrice en beleggingsexpert

  Janneke Willemse is freelance presentatrice, journalist en enthousiast belegger. Ze presenteerde de talkshow WNL op Zondag en is nu te zien op RTL Z als presentatrice en beurscommentator.

Workshopronde 1: Een optimaal rendement op uw vermogen

De eerste ronde workshops wordt verzorgd door partners van ProBeleggen. Zij leggen u graag uit hoe u het beste rendement behaalt met hun bewezen strategieën en producten.

 


Beleggen met Rendement Certificaten (Rogier San Giorgi, BNP Paribas)

Op zoek naar een rendement in zijwaartse markten? De Rendement Certificaten van BNP Paribas bieden mogelijk een interessant alternatief voor een rechtstreekse belegging in aandelen. Tijdens het webinar legt productspecialist Rogier San Giorgi de werking, de kosten, de kansen en risico’s uit van de Rendement Certificaten toe aan de hand van verschillende scenario's.

5 manieren om succesvol te kunnen beleggen in volatiele aandelenmarkten (Siegfried Kok, BNP Paribas OBAM)

In deze workshop zal Siegfried ingaan op welke manieren er zijn om in de huidige volatiele aandelenmarkten kansrijke beleggingen te vinden. Welke factoren spelen hierbij een rol en waar moet u op letten bij het selecteren van aandelen? Aan de hand van verschillende voorbeelden krijgt u een goed beeld waar BNP Paribas OBAM op let bij haar keuzes voor aandelen.

Vermogen opbouwen zonder die vervelende grote dips (Rob Stuiver, RBA Fonds)

Rustig Beleggen in Aandelen, dat is onze strategie. Wij streven naar een marktconform aandelenrendement met circa de helft van het risico. Onmogelijk? Zeker niet. Uitstekende resultaten. Tijdens deze presentatie overtuigen wij u van onze beleggingsstrategie: Rustig Beleggen in Aandelen ofwel het RBA Fonds. Voor de ondernemende belegger, die meer spanning en rendement zoekt op de aandelenmarkt, presenteren wij ook ons hedgefonds, het VOC Fonds. Verdubbelen met Opties en Conservatives, een optimale balans tussen hoog rendement en het genomen risico.

Workshopronde 2: Ontmoet uw Pro

De tweede ronde workshops worden gepresenteerd door onze Pro’s. Een mooie gelegenheid voor de Pro’s om hun strategie en resultaten toe te lichten en in gesprek te gaan met leden.


Albert Jellema/Stefaan Casteleyn

Albert Jellema (oprichter ProBeleggen en 1Vermogensbeheer) werkte lange tijd voor het Nederlandse HEdgefund GO Capital. In 2014 richtte hij ProBeleggen op met Jim Tehupuring. Hij is een fundamenteel belegger en richt zich op de Nederlandse small- en midcaps. Zijn ProBeleggen portefeuille kent vanaf de start een rendement van meer dan 60%. Stefaan Casteleyn heeft een lange ervaring op het gebied van beleggen in Belgische aandelen. Hij heeft bij diverse banken en vermogensbeheerders gewerkt, alvorens hij in 2016 overstapte naar Fortuna Invest. Voor zijn ProBeleggen portefeuille houdt hij de focus op Belgische mid-caps en belegt voornamelijk in aandelen.

Jim Tehupuring/ Manus Fleskens

Jim Tehupuring is naast oprichter van ProBeleggen eigenaar van 1Vermogensbeheer. Hij studeerde aan de VU en specialiseerde zich in de optiematerie. Bij ProBeleggen belegt Jim ook in opties, aandelen en gestructureerde producten. Manus Fleskens begon zijn loopbaan bij ABNAMRO. Sinds 2012 acteert hij als Private Investor, adviseert op kleine schaal klanten. Zijn ProBeleggen portefeuille is gericht op dividend en/of rente-inkomsten en belegt voornamelijk op de Nederlandse markt.

Simon van Veen/Tim Peeters

Simon van Veen is fondsmanager van het Sustainable Dividends Value fund. Dit fonds belegt in duurzame Europese dividendaandelen. Bij ProBeleggen bestaat zijn portefeuille ook uit dividendaandelen. Tim Peeters startte zijn professionele carrière bij BNP Paribas Investment Partners. Begin 2012 maakte hij de overstap naar Portolani Family Office, waar hij nog steeds zeer vermogende families en enkele institutionele beleggers bijstaat bij de opvolging van hun effectenportefeuilles. Hij belegt voor zijn ProBeleggen portefeuille in aandelen, ETF's en Turbo.

Partners

 

Locatie: Theater Spant! – Bussum

Klik hier voor uw routebeschrijving
Theater Spant! – Bussum

Komt u ook op 14 juni? Nu inschrijven

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×