Beleg mee met de experts

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Het verhaal achter ProBeleggen

ProBeleggen heeft als doel particuliere beleggers te ondersteunen bij hun beleggingen. Onze Pro’s hebben allemaal ruime ervaring in de financiële wereld. Als professionele beleggers realiseren ze zich terdege hoe lastig de zoektocht voor particuliere beleggers is om uit het oerwoud van mogelijkheden de goede producten te selecteren. Aanbieders verpakken de vaak complexe, dure en soms slechte producten zodanig mooi dat het doorgronden van beleggingsmogelijkheden een onmogelijke taak wordt.

Met die vaststelling in het achterhoofd is ProBeleggen.nl opgericht: het moet anders, beter, transparanter en bovenal goedkoper. Geen onduidelijke en dure oplossingen maar een oplossing die het voor beleggers mogelijk maakt beter te beleggen, zonder de regie uit handen te geven.

Om dit voor u mogelijk te maken delen verschillende professionials met u hun beleggingsportefeuille en geven u regelmatig toelichtingen op hun beleggingsbeleid.

Afhankelijk van uw wensen heeft u bij ProBeleggen de keuze uit meerdere experts die allemaal op hun deelgebied hun sporen verdiend hebben. Zo bent u niet afhankelijk van één partij maar krijgt u toegang tot professionele beleggers die hun inzichten graag met u delen.

ProBeleggen biedt u 100% transparantie, van de portefeuille tot de kosten: nergens zitten er addertjes onder het gras. ProBeleggen helpt u beter te beleggen, zonder dat u de controle verliest.

 

 

Team ProBeleggen


 

 

 

Professionele expertise voor iedereen


Albert Jellema - Oprichter en eigenaar
 

Albert studeerde bedrijfseconomie aan de RUG en is ruim 14 jaar actief op het gebied van beleggingen, in eerste instantie als portefeuille manager vermogende particuliere beleggers bij ABNAMRO. Vervolgens heeft hij het ABN AMRO High Income Equity Fund opgezet. Na een succesvolle introductie groeide het beheerd vermogen snel naar ruim een miljard. Albert won als fondsmanager verschillende prijzen. In 2005 maakte Albert de overstap naar het bekende Nederlandse hedgefund GO Capital, waar hij uiteindelijk managing partner werd. Dit hedgefonds kende grote successen met jaarrendementen van meer dan 30 procent, maar kreeg het ook zwaar te verduren bij de start van de kredietcrisis. Na het opstarten van zijn eigen internetonderneming heeft Albert besloten zijn internetkennis te combineren met zijn beleggingservaring en samen met Jim de onderneming ProBeleggen te starten.

Albert: “Particuliere beleggers ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen is mijn doel. De toegang tot professionele informatie voor particuliere beleggers wordt met ProBeleggen mogelijk zonder dat de belegger de controle verliest. De ideale oplossing lijkt mij”.


 

 

 

Beter beleggen mogelijk maken


Matthijs Kok - Pro & Manager Derde Partijen
 

Matthijs Kok studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Manchester met een Bachelor in International Management met een focus op Financiën. Hij werkte tussentijds bij UBS Singapore in Investments, Product and Services waar hij klanten faciliteerde met de aankoop en verkoop van gestructureerde producten. Vervolgens ging Matthijs werken bij Dutch Debt Advisors waar hij onderdeel was van een team dat bedrijfsleningen herfinancierde. In 2017 richtte hij met succes zijn eigen beleggingsfonds op dat van €100,000 tot €1,8mln groeide. Bij het sluiten beheerde hij beleggingen voor 109 klanten. In 2019 maakte Matthijs de overstap naar ProBeleggen als analist. Matthijs startte de opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA, in 2020 en zal deze dit jaar nog te voltooien.


Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×