Beleg mee met de experts

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Het verhaal achter ProBeleggen

ProBeleggen ondersteunt beleggers bij hun beleggingen. Met gezamenlijk ruim 200 jaar ervaring bieden onze Pro’s de leden toegang tot exclusieve beleggingsinformatie.

ProBeleggen biedt haar leden een eerlijke en transparante oplossing. De leden kijken letterlijk mee in de portefeuille van ervaren beleggers.  Geen onduidelijke en dure oplossingen maar toegang tot professionele kennis zonder de regie uit handen te geven. ProBeleggen biedt u het eerste jaar aan voor slechts €365. Klik Hier.

Bij ProBeleggen krijgt u inzage in 11 portefeuilles. U krijgt toegang tot alle informatie, maar beslist zelf natuurlijk wat het beste bij u past. Wij beloven geen gouden bergen, maar staan voor succesvol beleggen op de langere termijn.

De Pro’s nemen u bij de hand en leggen u graag uit hoe ze hun eigen portefeuille beheren. De leden kunnen vragen stellen aan de Pro’s. Naast inspiratie op het gebied van beleggingstips staat ProBeleggen dus ook zeker voor educatie.

 

Team ProBeleggen


 

 

 

Beleggers slimmer, succesvoller en rijker maken.


Albert Jellema - Oprichter en eigenaar
 

Albert studeerde bedrijfseconomie aan de RUG en is ruim 14 jaar actief op het gebied van beleggingen, in eerste instantie als portefeuille manager vermogende particuliere beleggers bij ABNAMRO. Vervolgens heeft hij het ABN AMRO High Income Equity Fund opgezet. Na een succesvolle introductie groeide het beheerd vermogen snel naar ruim een miljard. Albert won als fondsmanager verschillende prijzen. In 2005 maakte Albert de overstap naar het bekende Nederlandse hedgefund GO Capital, waar hij uiteindelijk managing partner werd. Dit hedgefonds kende grote successen met jaarrendementen van meer dan 30 procent, maar kreeg het ook zwaar te verduren bij de start van de kredietcrisis. Na het opstarten van zijn eigen internetonderneming heeft Albert besloten zijn internetkennis te combineren met zijn beleggingservaring en de onderneming ProBeleggen te starten.

Albert: “Particuliere beleggers ondersteunen in het maken van betere beleggingsbeslissingen is mijn doel. De toegang tot professionele informatie voor particuliere beleggers wordt met ProBeleggen mogelijk zonder dat de belegger de controle verliest. De ideale oplossing lijkt mij”.


 

 

 

Samen een beter rendement!


Matthijs Kok - Pro & Manager Derde Partijen
 

Matthijs Kok studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Manchester met een Bachelor in International Management met een focus op Financiën. Hij werkte tussentijds bij UBS Singapore in Investments, Product and Services waar hij klanten faciliteerde met de aankoop en verkoop van gestructureerde producten. Vervolgens ging Matthijs werken bij Dutch Debt Advisors waar hij onderdeel was van een team dat bedrijfsleningen herfinancierde. In 2017 richtte hij met succes zijn eigen beleggingsfonds op dat van €100,000 tot €1,8mln groeide. Bij het sluiten beheerde hij beleggingen voor 109 klanten. In 2019 maakte Matthijs de overstap naar ProBeleggen als analist. Matthijs startte de opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA, in 2020 en zal deze dit jaar nog te voltooien.


 

 

 

Beleggen is meer dan alleen cijfers


Jordy Beuving - Junior Pro
 

Jordy studeerde Finance, Tax & Advice in Eindhoven en is momenteel bezig met het afronden van zijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Hij is actief (bestuurs)lid van de commissie A&F Investments als External Affairs Officer en financieel analist. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de nieuwsupdate waar hij belangrijk financieel en economisch nieuws toelicht aan de beleggingsgroep. Jordy is eerder werkzaam geweest als Financial Assistant en heeft toen de overstap gemaakt naar ProBeleggen. Na zijn afstuderen is hij van plan zich verder te gaan specialiseren in financiën en beleggingen.
“Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar financiële, economische en politieke zaken. Mijn kennis hierover sluit goed aan bij mijn passie voor beleggen en draagt bij om betere investeringskeuzes te maken. Ik blijf dagelijks op de hoogte van internationaal financieel, economisch en politiek nieuws zodat ik up-to-date blijf over wat er speelt.”


Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×