De volgende uitzending van ‘In de Boardroom’  zal op veel belangstelling van beleggers kunnen rekenen. Voor PostNL liggen er namelijk grote kansen, maar ook even grote uitdagingen. Wat is de impact van e-commerce op de stijging van pakketzendingen? Hoe speelt PostNL hierop in en welke innovaties zijn er vereist naar de toekomst toe? En hoe vertaalt dit zich in een verbeterde winstgevendheid? U hoort het allemaal van Herna Verhagen, CEO PostNL en financieel topman Pim Berendsen.

Met een ongekend hoog dividendrendement en een zeer aantrekkelijke koers/winstverhouding lijkt PostNL een koopje. Of zit er een addertje onder het gras? Want wat betekent de voorgenomen overname van concurrent Sandd voor beleggers? En wat is de impact van de krimpende postmarkt? Het kom allemaal uitgebreid aan bod tijdens dit interactieve webinar op dinsdag 11 juni. Oordeel zelf of PostNL een kansrijk aandeel is voor uw beleggingsportefeuille.

In 60 minuten o.a.:

  • Het bedrijf PostNL
  • Belangrijke ontwikkelingen in de pakketten markt
  • Volumegroei, winstgevendheid en vrije kasstroom
  • Overname Sandd
  • Het potentieel van aandelen PostNL: de VEB Barometer.
  • Aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (ProBeleggen). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met Nico Inberg van beurswebsite IEX.

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring zal samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.