Matthijs Kok

  •  Hedgefonds strategie
  •  Long en short
  •  Focus op rendement versus risico

RISICO

YTD
-100.00%

365DGN
-100.00%

START
-100.00%

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Naam:

Matthijs Kok

Leeftijd:

27

Achtergrond:

UBS, Dutch Debt Advisors

Categorie:

Hedgefonds strategie

Doelstelling:

Verslaan S&P500

Rendement

Selecteer periode:

Risico analyse

Totaal rendement -100.0%
Gemiddeld rendement per jaar -100.0%
Standaard deviatie nan%
Sharpe Ratio 0.0
Beste 30 dagen 7.6%
Slechtste 30 dagen 0.0%
Maximaal verlies (van 06-05-2021 tot 05-05-2022) -100.0%


Beleggingsstijl & Filosofie


Ik geloof dat aan beide kanten van de beurs rendement valt te behalen. Mijn beleggingsstijl faciliteert dit door te kunnen inspelen op long en short kansen. Ik ben op zoek naar aantrekkelijk gewaardeerde aandelen die in de toekomst onderdeel zullen blijven van de economie. Ik selecteer mijn aandelen op basis van fundamentele analyse. Voor de sectoren en thema’s waar ik onvoldoende kennis of diepgang kan leveren, benut ik fondsen met thema’s die ik als trends zie voor de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld in de farmaceutische hoek zitten of technologie aandelen.

Mijn beleggingsuniversum bestaat uit Europa en de VS. Na grondige analyse selecteer ik posities short of long. Ik probeer zo op korte en lange termijn kansen in te spelen. Tot slot zal mijn net long weergeven hoe mijn sentiment op de huidige beurs ervoor staat. Des te hoger de net long des te positiever ben ik over een stijgende beurs en vice versa.

 

 

Focus op rendement versus risico

Matthijs Kok studeerde in 2015 af aan de Universiteit van Manchester met een Bachelor in International Management met een focus op Financiën. Hij werkte tussentijds bij UBS Singapore in Investments, Product and Services waar hij klanten faciliteerde met de aankoop en verkoop van gestructureerde producten. Vervolgens ging Matthijs werken bij Dutch Debt Advisors waar hij onderdeel was van een team dat bedrijfsleningen herfinancierde. In 2017 startte Matthijs met het beheren van geld van klanten. Initieel beheerde hij €100,000 maar dat groeide in 1,5 jaar tijd tot €1,8mln. Desondanks het succes besloot hij te stoppen met het beheren van het geld voor 109 klanten in 2019. Na het stoppen maakte hij de overstap naar ProBeleggen als analist. Matthijs startte de opleiding tot beleggingsprofessional, genaamd CFA, in 2020 en zal deze dit jaar nog te voltooien.

Matthijs Kok

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×