Vragen? Bel: 035-2090819 Lid worden
 

Marco Knulst

  •  Wereldwijde beleggingsfondsen en etf’s
  •  Laag gewaardeerd en technisch positief
  •  Spreiding over diverse beleggingscategorieën

RISICO

YTD
-99.83%

365DGN
-99.83%

START
-99.83%

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Naam:

Marco Knulst

Leeftijd:

49

Achtergrond:

Rabobank, Van Lanschot Bankiers, MeesPierson, De Jonge & Knulst Vermogensadvies, Golden Crosses.

Categorie:

Allocatie via beleggingsfondsen en etf’s

Doelstelling:

6%

Rendement

Selecteer periode:

Risico analyse

Totaal rendement -99.8%
Gemiddeld rendement per jaar -78.5%
Standaard deviatie 50.9%
Sharpe Ratio 0.0
Beste 30 dagen 7.4%
Slechtste 30 dagen -99.8%
Maximaal verlies (van 02-03-2017 tot 25-09-2019) -99.8%


Beleggingsstijl & Filosofie


Veel beleggers en professionals steken veel tijd in het selecteren van de beste beleggingen en vervolgens het bepalen van het beste aankoopmoment. Terwijl onderzoek al jaren uitwijst dat asset allocatie voor 80% het uiteindelijke rendement bepaalt. Het is dus veel belangrijker om u te verdiepen over hoe en wanneer u uw vermogen verdeelt over de verschillende beleggingscategorieën aandelen, obligaties, grondstoffen, vastgoed en liquiditeit. Daarnaast blijkt bijna iedere professionele belegger het onderspit te delven ten opzichte van zijn benchmark. Hoewel ik sterk geloof in de kwaliteit en de oprechte bedoelingen van veel analisten, worden hun beleggingsbeslissingen nauwelijks vertaald in een hoger rendement. Geopolitieke spanningen, natuurrampen, het wel of niet ingrijpen van centrale banken etc. resulteren in verkeerde inschattingen. 

Maar massapsychologie is nog wel de meest onderschatte factor. Bubbels en crashes zijn het gevolg van collectieve overdrijving van het marktsentiment waarbij rationele waarderingen totaal uit het oog worden verloren. Deze inzichten hebben geleid tot de ontwikkeling van de Golden Crosses beleggingsmethode. Een gedisciplineerd beleggingsbeleid, gebruikmakend van wereldwijde beleggingsfondsen en trackers. Een methode waarbij de fundamentele analyse leidend is, maar waarin de technische analyse fungeert als risico-indicator. Ik introduceer het anders denken. Via publicaties neem ik u stap-voor-stap mee in mijn beleggingsmethode. Geen moeilijke hocus pocus, maar heldere analyses. Geen glazen bol verhalen met 100% garanties, maar een beleggingsaanpak die iedereen kan volgen. Dagelijks wijs ik u via een grafiek met toelichting op een belangrijk aan- of verkoopsignaal. Welkom in mijn denkwereld.

 

 

Anders denken

Marco Knulst studeerde in 2000 af aan de VU te Amsterdam tot Register Beleggingsanalist (RBA). Zijn passie voor beleggen begon echter al in 1993/94 toen hij zijn afstudeerscriptie voor de Hogeschool Zeeland schreef over de euforie van het beursjaar 1993. Vanaf 1995 adviseerde hij de zeer vermogende particulieren in de regio Zeeland en West-Brabant voor achtereenvolgens Rabobank, Van Lanschot Bankiers en MeesPierson. In 2007 was hij medeoprichter van de beleggingsonderneming De Jonge & Knulst Vermogensadvies te Goes. Deze beleggingsonderneming groeide uit tot één van de grootste in Zuidwest Nederland. Sinds 2015 richt Marco zich met zijn nieuwe onderneming Golden Crosses specifiek op coaching, begeleiding en educatie van de belegger. Met meer dan 20 jaar beleggingservaring kent hij de zwakheden van het huidige beleggingssysteem  en weet hij wat de voor- en nadelen van de financiële dienstverleners zijn. Hij maakt beleggers hiervan bewust. Waarbij het samenspel tussen macro-economie en massapsychologie of juist het ontbreken daarvan hem zeer intrigeren. Dit alles heeft geleid tot een andere manier van denken en dus ook een andere manier van beleggen. Beleggen is Marco’s grootste passie en beleggers wijzer maken in beurszaken is zijn missie.

Marco Knulst

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×