Vragen? Bel: 035-2090819 Lid worden
 

Jordy Klijn

  •  Slim invulling geven aan visie
  •  Focus op risico
  •  Duurzaam rendement

RISICO

YTD
-1.67%

365DGN
3.82%

START
-5.04%

Begin vandaag nog
met ProBeleggen.

Aanmelden
 

Naam:

Jordy Klijn

Leeftijd:

36

Achtergrond:

ProBeleggen

Categorie:

Gestructureerde producten

Doelstelling:

7%

Rendement

Selecteer periode:

Risico analyse

Totaal rendement -4.9%
Gemiddeld rendement per jaar -2.5%
Standaard deviatie 14.8%
Sharpe Ratio 0.0
Beste 30 dagen 10.4%
Slechtste 30 dagen -10.6%
Maximaal verlies (van 10-08-2018 tot 28-12-2018) -20.1%


Beleggingsstijl & Filosofie


Bij mijn beleggingen maak ik altijd een afweging tussen risico en potentieel rendement. Volgens de theorie leidt een hoger risico tot een beter rendement – en andersom. Inmiddels weet ik dat de praktijk vaak weerbarstiger is. Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht dat Ahold Delhaize in 2017 van €20 naar €15 zou dalen om het jaar af te sluiten op €18.50?

Onzekere factoren zorgen voor onverwachte koersbewegingen en maken dat een belegger het exacte risico en rendement moeilijk kan bepalen.

Een goede manier om het risico bij onverwachte koersbewegingen te beperken is beleggen in gestructureerde producten.

Dit zijn speciaal samengestelde beleggingsproducten waarvan de prestatie gekoppeld is aan een onderliggende waarde van een aandeel of index. Afhankelijk van de koersontwikkeling  verandert de verhouding van het risico en rendement. Het aandeel zelf kan bijvoorbeeld in waarde dalen, maar dit heeft beperkt effect op het rendement van het gestructureerde product. Zo raken onvoorziene koersbewegingen mij minder dan met een directe belegging.

Met de selectie en het actief beheren van een portefeuille van diverse gestructureerde producten streef ik naar een gemiddeld rendement van 7% op jaarbasis. Ik streef dus niet naar een maximaal rendement, maar naar een optimaal rendement!

 

 

Slimme beleggingsinstrumenten

Jordy is ruim 8 jaar als gepassioneerde belegger actief op de aandelenmarkt. Zijn interesse gaat in het bijzonder uit naar fundamentele analyse en mogelijkheden hier slim op in te spelen met gestructureerde producten. In 2014 rondde hij zijn Master bewegingswetenschappen af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanwege zijn fascinatie voor de beurs en analytische vaardigheden begon hij in 2016 bij ProBeleggen. In 2017 startte hij met de opleiding CFA. Jordy werkt als beleggingsanalist bij ProBeleggen. Met ondersteuning van ervaren beleggers Jim Tehupuring en Albert Jellema gaat Jordy actief een portefeuille managen met gestructureerde producten. Deze bieden vaak betere kansen dan een directe belegging in de onderliggende waarde.

Jordy Klijn

 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×