Ahold Delhaize; Frans Muller; Euronext; Jim Tehupuring; Amazon

In de Boardroom: Frans Muller, CEO Ahold Delhaize

Maandag 19 november om 20.00 uur is de allereerste uitzending van In de Boardroom met als gast niemand minder dan Frans Muller, de kersverse CEO van Ahold Delhaize NV.

Tijdens een uitgebreid en interactief gesprek hoort u alles over de laatste ontwikkelingen bij Ahold Delhaize. Hoe staat het bedrijf er voor? Hoe wapent Ahold Delhaize zich tegen de opkomst van online giganten als Amazon?

In 60 minuten wordt u bijgepraat over oa de volgende onderwerpen:
  • Belangrijke ontwikkelingen in de food retailmarkt
  • Bedrijfsstrategie van Ahold Delhaize
  • Resultaten en verwachtingen
  • Aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen
  • Het potentieel van aandelen Ahold Delhaize: de VEB Barometer.

Reserveer nu uw plek (via de aanmeldknop in de video) en krijg de kans om uw vraag voor te leggen aan CEO Frans Muller tijdens dit unieke live webinar op maandag 19 november. De uitzending is een must voor iedere belegger!

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (ProBeleggen). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met Ahold Delhaize-analist Fernand de Boer van effectenhuis Degroof Petercam.

 

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring zal samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO.

Bij technische problemen kan je de support pagina raadplegen.