Na een zware maand maart waar de beurs 10% daalde lijken de eerste tekenen van herstel zich te vertonen. Sinds het diepte punt van 18 maart staat de AEX 25% hoger en beginnen overheden zich voor te bereiden voor het versoepelen van maatregelen. Maar dividenden worden geschrapt en AVA’s uitgesteld dus wat moet de belegger doen?

Komende woensdag, 15 april, om 12 uur wordt de beurs in een uur tijd onder de loep genomen onder leiding van Erik Mauritz, productspecialist van BNP Paribas Markets. Een uniek webinar dat u niet mag missen!

Kijk het webinar HIER terug

Het panel bestaat uit grote namen uit de beleggingsindustrie: Macro-econoom Hoogleraar Nyenrode Prof. dr. Jaap Koelewijn (namens ProBeleggen) en technisch analist Nico Bakker bespreken de voorgaande weken, wat nog moet komen en het technisch beeld van onder meer de AEX, Goud en de US Dollar. Verder staan ze stil bij de scenario’s die zich kunnen ontvouwen en ze geven aan waar beleggers wel of juist niet in zouden moeten beleggen.

Een webinar is natuurlijk niet compleet zonder interactief publiek. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jaap en Nico over aandelen, hun inzicht en nog veel meer. Via de onderstaande link kunt u zich gratis aanmelden voor dit webinar. Graag tot woensdagmiddag 12:00uur!

Kijk het webinar HIER terug

 

Aanmelden

Meld u aan via: