Vragen? Bel: 020-7403005 Lid worden
 

ProBeleggen Symposium: Neerlands trots

23 juni 2017 - Theater Spant! – Bussum


owl


Vrijdag 23 juni was het jaarlijkse ProBeleggen Symposium, met dit jaar als thema ‘Neerlands trots’.

 

Tijdens het Symposium stonden dit mooie Nederlandse bedrijven en aandelen centraal. Met plenaire presentaties van Flow Traders, SIF Holding en Aalberts Industries was het Nederlandse bedrijfsleven goed vertegenwoordigd. Daarnaast waren er interessante workshops, verzorgd door onze partners en Pro’s, waar ProBeleggen leden hun beleggingskennis kon vergroten. Als afsluiting waren er twee algemene economische sprekers, Eva Wiessing (NOS) en Durk Veenstra (RTLZ).

DFT maakte een mooi beeldverslag van de dag, zie hieronder:

Als u de presentaties nog eens rustig wilt nakijken, dan kunt deze hier downloaden:

 


Programma

OntvangstWelkom - Jim Tehupuring (ProBeleggen)Dennis Dijkstra, CEO Flow TradersJim Tehupuring, ProBeleggenWorkshop ronde 1PauzeJan Burggenthijs, CEO Sif HoldingJohn Eijgendaal, CFO Aalberts IndustriesWorkshop ronde 2 - Ontmoet de Pro'sPauze - buffetWorkshop ronde 3 - Ontmoet de Pro'sEva Wiessing, verslaggever economie NOS en auteur 'Worstelen aan de rand van Europa - verhalen achter de Griekse crisis'Durk Veenstra, beurscommentator en eindredacteur RTL ZAfsluitingBorrelEinde Symposium
 

Sprekers en Workshops

Het centrale thema tijdens de plenaire sessies is ‘Nederlandse aandelen’. Naast drie vooraanstaande sprekers van Nederlandse topbedrijven zijn nog twee andere sprekers met diepgaande kennis over de Nederlandse economie uitgenodigd. De workshops zullen u verder helpen een betere belegger te worden op de beurs!

Sprekers

 • Jan Bruggenthijs, CEO SIF Holding

  Jan Bruggenthijs is in September 2014 benoemd tot CEO. Hij is werktuigbouwkundige en heeft meer dan 35 jaar werkervaring opgedaan bij industriële bedrijven waarbij hij is uitgegroeid tot een ervaren leider van internationale technische projecten. Hij kreeg in 1985 een algemene managementfunctie en werd in 1997 lid van de Raad van Bestuur van GTI (nu onderdeel van Cofely). In 2001 werd hij bij Stork algemeen directeur van Stork Industry Services, de grootste divisie van Stork. Hij verliet Stork eind 2009 en werkte als ad interim algemeen directeur van Hertel Middle East en Eriks Western Europe voordat hij bij Sif Group kwam werken.

 • Dennis Dijkstra, co-CEO Flow Traders

  Dennis Dijkstra begon in 2009 als CFO bij Flow Traders en is in januari 2014 benoemd als co-CEO. Zijn focus ligt onder andere op risk management, HR & Recruitment, Institutional Trading en Legal & Compliance. Voordat hij bij Flow Traders begon, was Dijkstra werkzaam bij Arthur Andersen, Faxto Securities, NIBC en Sparck.

 • John Eijgendaal, CFO Aalberts Industries

  Sinds 1989 is John Eijgendaal in dienst bij Aalberts Industries. In tien jaar tijd groeide Eijgendaal uit tot financieel directeur. Hij is als CFO nauw betrokken bij alle overnames die de leverancier aan de halfgeleiderindustrie in de afgelopen jaren deed.

 • Durk Veenstra, beurscommentator en eindredacteur RTLZ

  Durk Veenstra is beurscommentator en eindredacteur bij RTLZ en waarschuwt je voor bubbels die geblazen worden, de crashes die komen gaan en de schone schijn van bekende bedrijven.

 • Eva Wiessing, verslaggever economie bij NOS en auteur 'Worstelen aan de rand van Europa'.

  Verslaggever economie van het NOS Journaal. Ze reisde sinds het uitbreken van de eurocrisis, begin 2010, talloze malen naar Griekenland om verslag te doen van de protesten, bezuinigingen en de ingrijpende gevolgen van de crisis in het alledaagse leven van de Grieken. Samen met NOS radiocorrespondent Conny Keessen scheef Wiessing vorig jaar het boek ‘Worstelen aan de rand van Europa, verhalen achter de Griekse crisis’. Het boek geeft een overzicht van hoe de politieke en economische crisis zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld aan de hand van persoonlijke verhalen van hoofdrolspelers en van gewone Grieken.

Workshopronde 1: Verbeter uw rendement


Deze workshops worden verzorgd door onze partners

Binck

BNP Paribas

Think ETF's

BNP Paribas OBAM


Workshopronde 2 & 3: Ontmoet de Pro’s

Voor meer achtergrondinformatie over alle ProBeleggen Pro’s van wie u een workshop kunt volgen, verwijzen we u naar de sectie ‘onze Pro’s’ op de website.

NB: De workshops van Albert Jellema en Jim Tehupuring zijn vol. U bent van harte welkom in de workshops van een van onze andere Pro’s.  

Partners

 

Locatie: Theater Spant! – Bussum

Klik hier voor uw routebeschrijving
Theater Spant! – Bussum
 

Login op uw account

Let op! ProBeleggen maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding.
Hierdoor is het mogelijk dat u opnieuw moet inloggen.

Uw wachtwoord herstellen


Inloggen?

Meer informatie
en een gratis 'Investment Case' ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u direct de informatie toe.

×